Cookie- og persondatapolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Hvis du vælger at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser.

Nedenstående cookie- og persondatapolitik gælder for brugere af vores hjemmeside.

Tandlægerne Ølandshus ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Tandlægerne Ølandshus ApS skal ske via kontaktoplysningerne nederst på siden.

1. Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler eksempelvis personoplysninger på følgende vis:

  • Via cookies når du besøger vores hjemmeside.
  • Ved henvendelse via mail-formular.
  • Via bestilling af tid via DentalSuite booking-system.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

  1. Dato og tidspunkt for besøg, de sider der besøges i, IP-adressen på den besøgende, geografisk placering, oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.), URL fra henvisningssted m.m. Formålet er at kunne analysere brugen af vores hjemmeside og for at kunne tilpasse og forbedre indhold på hjemmesiden.
  2. Når du udfylder vores mailformular, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, e-mailadresse, udfyldte kommentarer og øvrige oplysninger du har udfyldt.
  3. Når du bestiller tid via bookingsystemet DentalSuite.

3. Hvad er grundlaget for indsamlingen?

  1. Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1, er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på hjemmesiden. Vi bruger kun din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering.
  2. Indsamlingen af oplysninger, som er nævnt i pkt. 2.2 og 2.3, er nødvendig, for at vi kan vende tilbage på en henvendelse og for at kunne gennemføre en tidsbestilling.

4. Videregivelse af oplysninger om dig

Vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data for at overholde en retlig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed.

Vi anvender ligeledes eksterne virksomheder, der udfører arbejde på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere, som under vores instruks behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fortrolighed om disse oplysninger.

Særligt om Google Analytics
Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning. Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA, og de fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her:
https://www.google.com/intl/da/policies/
Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her:
https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=da

5. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

6. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tdl@oelandshus.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

7. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som lægges på din computer, smartphone, iPad eller lignende med det formål at indhente data. Cookies kan ikke indeholde virus.
Nogle cookies (såkaldte session-cookies) gemmes kun i én browsersession og slettes, når browseren lukkes. Andre cookies (såkaldte persistent cookies) gemmes i et bestemt tidsrum og slettes ikke, før tiden er gået, eller til du fjerner dem.

8. Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies, som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Yderligere oplysninger: www.minecookies.org/cookiehandtering

Yderligere oplysninger: www.minecookies.org/cookiehandtering

9. Typer af cookies

Vi anvender følgende typer af cookies på vores hjemmeside.

  • Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
  • Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt. Til statistik anvendes Google Analytics.

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies, der hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Cookienavn: ASP.NET_SessionId
Udbyder: webbooking.dentalsuite.dk
Type: HTTP
Udløb: Session
Formål: Giver brugeren mulighed for at booke tid.

Statistik cookies

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Cookienavn: _ga
Udbyder: oelandshus.dk
Type: HTTP
Udløb: 2 år
Formål: Registrerer et unikt ID, der an ven d es til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Cookienavn: _gat
Udbyder: oelandshus.dk
Type: HTTP
Udløb: Session
Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastighed en p å an tallet af forespørgsler til serveren.

Cookienavn: _gid
Udbyder: oelandshus.dk
Type: HTTP
Udløb: Session
Formål: Registrerer et unikt ID, der an ven d es til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

10. Kontaktoplysninger

Tandlægerne Ølandshus ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles om dig. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger, kan du kontakte:

Tandlægerne Ølandshus ApS
Ølandsgade 1, 2. sal
2300 København S
Tlf. 3254 3042
tdl@oelandshus.dk
CVR-nr. 13927774