fbpx

Lider du af tandlægeskræk?

Du er i trygge hænder hos os – vi tager særligt hensyn til tandlægeskræk

Det kan være svært at gå til tandlæge, når man lider af tandlægeskræk, og det er en af de hyppigste grunde til at undlade de regelmæssige tandeftersyn. Når man er bange for at gå til tandlægen, kan selv små indgreb være en stor udfordring.

Det er derfor vigtigt, ar du finder en tandlæge, som du er tryg ved, som kan hjælpe dig med at komme din tandlægeskræk til livs.

Hos Ølandsgade Tandlægerne har vi fokus på patienter med tandlægeskræk, og vi er vant til at tage hensyn til personer, der er angste over at skulle i tandlægestolen. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at få dig til at slappe af både før, under og efter tandbehandlingen.

Første tandeftersyn på klinikken

Ved dit første besøg vil der være sat god tid af til at tale om dine ønsker, forventninger og du vil få mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Vi tager din tandlægeskræk alvorligt og gør vores bedste for at gøre dit besøg til en positiv oplevelse.

Første besøg vil som regel kun bestå i en tandundersøgelse med tilhørende røntgenbilleder. Dernæst aftaler vi, hvad der skal ske og hvornår, alt efter hvad du er parat til.

Er tandlægeskræk almindeligt?

Du er ikke alene! Tandlægeskræk er meget udbredt, og man anslår, at op mod 40 % af den danske befolkning er bange for at gå til tandlægen og 10 % i alvorlig grad.

Husk at fortælle os, at du lider af tandlægeskræk, når du bestiller tid. Så kan vi bedst tage de rette hensyn.

Kontakt os på tlf. 3254 3042 for at bestille en tid!

Book tid hos tandlægen online