fbpx

Ny patient?

Søger du en ny tandlæge?

Vi er et team af dygtige og erfarne tandlæger og klinikassistenter, der udfører alle former for tandbehandling – fra almindelig og kosmetisk tandpleje til paradentose-, krone-, bro– og protesebehandling. Vores fokus er at hjælpe dig af med dine tandproblemer og opfylde dine behov og ønsker.

At gå til tandlæge er en tillidssag, og det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg. Derfor bliver du vejledt og informeret både før, under og efter behandlingen.

Ved tandlægeskift, rekvirerer vi din journal og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge.

Dit første besøg på tandklinikken

Det første besøg på klinikken vil omfatte en grundig undersøgelse, så vi kan lære dig og dine tænder bedst muligt at kende. Ved behov supplerer vi med røntgenbilleder for at fastslå, om der er caries mellem tænder og under fyldninger. Vi afslutter eventuelt med en tandrensning.

Du får altid grundig information om behandlingsmuligheder og vil få et økonomisk overslag på større tandbehandlinger.

Kontakt os på tlf. 3254 3042 for at bestille en tid eller opret dig online her! Vi glæder os til at høre fra dig! 

Hvordan skifter man tandlæge?

I Danmark kan man frit skifte tandlæge, hvilket betyder, at du helt selv kan vælge, hvem du vil have som din tandlæge. Man er desuden heller ikke bundet til at have tandlæge i en bestemt by eller landsdel, så valget behøver ikke at skulle afhænge af din adresse.
Alt du behøver at gøre, er at ringe til klinikken, så klarer vi resten. Hvis du fortæller os hvor du tidligere har gået til tandlæge kan vi bede dem om at sende din journal og dine røntgenbilleder til os.

Ny patient hos Ølandsgade Tandlægerne på Amager

Book tid hos tandlægen online